free shipping
Klarna-Pay-Later-Liggend

Oktober PowerVrouw is niemand minder dan mijn eigen zus Diana AKA Dietje. Dietje heeft een maagverkleining gehad waar ik angst over had niet de maagverkleining maar de operatie zelf. Gelukkig is alles goed gegaan en hebben we er goed over kunnen praten. Dietje straalt helemaal, zo fel zelfs dat ik soms met ogen dicht langs haar moet lopen hahahah Zie je mij van de winter met een zonnebril dan toon ik geen Diva gedrag , maar dan weten jullie waarom LOLLLL. Lees haar prachtige verhaal, bewonder haar mooie veelzeggende foto , verder in de nieuwsbrief . En we zullen Dietje zeker op de voet volgen hoe het verder gaat
#trotsopjou Sis

21 reacties op “PowerVrouw van de maand oktober”

 1. Hallo Diana
  Ik ben Bas en nadat ik diabetes 2 kreeg geschrokken was ben ik vorig jaar geopereerd begonnen met mijn maagverkleining en nooit geen spijt van gehad. Ik ben schrik niet 65 kilo afgevallen en ook geen diabeet meer in februari 2020 krijg mijn kosmetische correctie en dan ben ik er wel een beetje klaar mee hoor haha ik heb met plezier je verhaal gelezen en hoop dat de update snel volgt …Heel veel succes nog top!

  1. Hallo Bas,
   Als eerste dank je wel dat je met plezier mijn verhaal hebt gelezen.Ik maak een diepe buiging voor je 65 kilo!!!knap hoor,en heel fijn om te horen dat je geen diabeet meer bent,en wat een mooi begin voor het nieuwe jaar dat je een kosmetische correctie krijgt.Ik wens je heel erg veel succes.
   Groetjes Diana

 2. Ik heb in 2017 een maagverkleining gehad en ik ga nu 60 kilo lichter door het leven. Mijn relatie is op de klippen gelopen vanwege jaloezie , maar ik doe waar ik zin in heb, in mijn nieuwe figuur , ik ben gelukkig in mijn nieuwe lichaam want dit is in mijn 28 jaar dat ik onder de 100 kilo weeg. Januari begint mijn correctie operatie voor overtollig vel en dan ben ik zomer 2020 voor het eerst te bewonderen in een bikini . Kortom Diana ik wens je veel succes en geniet van het mooie nieuwe leven

  1. Hallo Marijke,
   Oh wat een heel mooi verhaal.Jammer voor je relatie,ik hoor dat vaker dat relaties op de klippen lopen.En wat knap dat je nu 60 kilo lichter ben!Top,mijn complimenten.Toen ik pas begon in januari begon met het traject was ik 107 klio!en nu ben ik 87,en voor mij is het zo lang geleden dat ik nu onder de 90 kilo weeg.Ik ben er nog niet maar nu al voel ik me al zo heerlijk!!Heel veel succes in januari en dank je wel voor je mooie woorden.
   Groetjes Diana Grootfaam.

 3. Hoi Diana
  Wordt dit vergoedt door de verzekering? Of een deel , wat zijn dan de kosten als ik zo brutaal mag zijn. En weet je vanaf wanneer de verzekering het bedrag volledig op zich nemen

  1. Hallo Saskia,
   Nee alles wordt gewoon vergoed,tenzij het medisch is(maar dat is natuurlijk meestal wel het geval).De kosten van zo een operatie komt bijna neer op 1000 euro en zodra je begint aan het traject wat 8 maanden duurt neemt de verzekering het bedrag volledig op zich.
   Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
   Groetjes Diana Grootfaam.

 4. Heeey Diana, wat goed zeg, dat je voor deze weg gekozen hebt, Heeel veel succes met het bereiken van je doel. Een “knappe meid en zonnestraaltje” was je altijd al, maar nu wordt je alleen maar nog mooier en stralender!! En als t soms toch zwaar en moeilijk wordt, denk dan aan je kids die je inspiratie zijn.
  “Toi, toi, toi, GO-GIRL,
  Groetjes van Lydia(Sylvana)

  1. Joan Grootfaam

   Lieve lieve zus wat heb je hele mooie lieve welverdiende reacties gekregen!
   Zo als je natuurlijk weet😊 ben ik superrr trots op jou dat je de stap genomen heb. Dus ik geef je idd ook groot gelijk hoor dat je je zelf heb opgegeven voor :Powervrouw van de Maand!!💪🏾💪🏾 WHOOP WHOOP❣️❣️
   Ik heb door jou veel geleerd hoe een maagverkleining allemaal te werk gaat, wat je er allemaal eerst moet doen voor dat ze je groen licht geven..Heel veel respect voor je schat! YOU DID IT!! Love you je zusje Joan😘♥️

   1. Goeiemorgen lief klein zusje,ja ik heb zoveel lieve reacties gekregen dat doet me heel erg goed.Ja ik moest deze stap nemen want ik zou alleen maar zwaarder en zwaarder geworden zijn.Met gevolg van een hoop fysieke problemen.Ik ben pas begonnen dus het is nog eff wennen aan mijn nieuwe leven,het is niet alleen minder eten en drinken,maar ook een gedisciplineerd leven.Maar daar wen ik ook weer aan met heel veel steun van mijn familie,hartelijk dank voor je hele mooie woorden zusje,love you.

  2. Goeiemorgen lieve nicht,jij ook dank je wel voor je hele mooie woorden.Ja ik denk dan zeker aan mijn kids die mij heel hard nodig hebben en waarvan ik nog heel erg lang van wil genieten en natuurlijk ook van de andere mensen en andere dingen in het leven.Liefs Diana.

 5. Hallo Diana
  Ik ben een FB friend van je zusje Mauwe , ik kan heel goed met haar praten over van alles, hoe zij zich inzet voor diabeten en er zelf mee omgaat zoveel respect. Wat ik dus nu ook voor jou heb, want ook ik overweeg een maagverkleining en alle informatie heb ik hier ook liggen, maar krijg heel veel negatieve reacties . Ja en je bent jong ga sporten (ik ben 36 jaar) zo negatief zijn ze ook over mijn diabetes, komt het doordat je dik bent? (mensen weten niet eens dat ik type1 ben vanaf mijn geboorte. ) Mijn vraag aan jou is dan ook heb jij ook negatieve reacties gehad, en ging je daar mee om? Veel succes en ik volg zeker je vervolg verhalen veel succes

  1. Goeiemorgen Debby,in het begin heb ik ook negatieve reacties gekregen,er waren zelfs mensen bij die mij bang hadden gemaakt met bepaalde verhalen dat ik het bijna opgegeven had.Maar toch bleef ik er sterk onder want ik ging ook alles lezen op het internet,ik heb ook een boek aangeschaft en dat boek zat vol met positieve verhalen.En ook door de steun van mijn ouders,zusjes,oom,tante,zwagers,nichtjes en mijn kinderen ging ik er met volle moed voor.Want dat is heel erg belangrijk dat er mensen achter je staan!Ik ben 52 en ook mensen zeiden tegen mij:zo zwaar ben je ook niet het kan er zo weer af!maar geloof me de weegschaal liegt niet!en mensen hebben altijd wat te zeuren,al kennen ze je niet maar hun oordeel hebben ze al klaarliggen!Ik heb naar mijn hart geluisterd en ben er zo blij dat ik het gedaan hebt,ik loop makkelijker,ik trek weer andere kleren aan,mijn begin fase van diabetici is verdwenen,ik heb geen last meer van mijn knieen en ga zo maar door.Ik hoop dat je er wat aan hebt ik zou zeggen heel veel succes en volg je hart,je moet doen wat goed voor jou is en voor je gezondheid.Groetjes Diana

 6. Nou lieve zus jij kan je overal vertonen want jij heb de Grootfaam look, ik zou wel een honkbal knuppel aanschaffen om ze straks allemaal op afstand te houden. En niets anders dan respect hoe je heb doorgezet en het hele voortraject heb doorstaan en dan de opperatie natuurlijk. POWER WOMAN ZEKERRR WEL en ZEKER dat jij je doelen gaat halen.
  Heel veel liefs en power van een heeeele trotse broer.
  🥂🙏😘Ferry

  1. Goeiemorgen lieve zwager,aaahh alweer zulke hele mooie woorden dat doet me heel erg goed.Ja het was een traject van 8 maanden,op en neer ging naar het ziekenhuis voor gesprekken.En er zijn van die dagen dat ik hetzelf niet kan geloven dat het al gebeurd is en dat ik toch alles hebt doorgezet.Nogmaals dank je wel lieve zwager voor deze mooie woorden,love you brother from another mother.

 7. Mijn super lieve nicht, wat ben ik trots op je!!! Ik weet het nog goed, Di en turnen waren 1 geheel en je was fanatiek!!! Blij dat de operatie goed is gegaan en nu op naar het doel die jij voor ogen hebt. Love you cousin and YES YOU CAN!!!

  1. Goeiemorgen lieve nicht,hartelijk dank voor je hele mooie woorden,ja je weet het nog,ik was behoorlijk fanatiek!En nu ben ik weer fanatiek maar dan op een andere manier,haha love you cousin.

 8. Zo dan mijn lieve zus, daar sta je dan in de nieuwsbrief van oktober. SuperTrots ben ik ook op jou dat jij je had aangemeld voor deze rubriek ik kon het niet geloven. Dat jij jezelf hebt opgeven als PowerVrouw van de maand betekend inderdaad dat jij een PowerVrouw bent, ik ben trots op jouw lieve zus. Een operatie, een maag verkleining en ik zie mijn zus weer stralen. SH1RTS & SUGAR blijft jou op de voet volgen💙💙💙

  1. Goeiemorgen lieve zus,ja ik kan het nauwelijks geloven dat ik de powervrouw van de maand ben.Ik moest mijn verhaal echt 2 keer lezen voordat het kwartje viel dat het over mij ging.Dank je wel voor je mooie woorden.En ik hou jullie op de hoogte,love you sis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
Scroll naar top