SH1RTS & SUGAR VOOR PINK RIBBON

This post is also available in: enEnglish

Het is PinkTober en daarom staat SH1RTS & SUGAR ook stil bij deze nare ziekte. Helaas kennen of hebben we ookiemand gekend die tegen deze ziekte vecht. Onderzoeken zijn net als bij diabetes heel belangrijk en daarom is het voor mij moeilijk om in de maand oktober de andere kant op te kijken. In Oktober gaat er een deel van mijn verkopen naar PinkRibbon. Plaats je geen order bij SH1RTS & SUGAR geen probleem natuurlijk, je kan ook gewoon doneren via mijn digitale collecte bus klik dan op onderstaande link. Dank je wel!
https://pinkribbon.digicollect.nl/shirts-sugar?utm_content=donatie&utm_source=digicollect&utm_medium=facebook&utm_campaign=pink-ribbon&fbclid=IwAR2S8HK_bjhAI7iqL5Ek5Kbl2_kf-yGJtXbMMdzuBZof5mR6pryPo2ZO6ys

This post is also available in: enEnglish

2 gedachtes op “SH1RTS & SUGAR VOOR PINK RIBBON”

 1. Hai lieve zus 😘
  Pff alle ziektes moeten de wereld uit.
  Helaas hebben wij het ook van dichtbij moeten mee maken voor onze lieve vriendin Debbie, alweer bijna 15 jaar terug, kans heeft ze helaas niet gehad😔.
  Maar er zijn inderdaad nog te veel mensen die er helaas nog voor moeten vechten. En die wil ik via deze weg een riem onder de hart steken💪🏾❣️.
  En wens ze heel veel sterkte en dat de kans op genezen snel wordt uitgevonden🙏🏾.
  Superrr trots op je zus om een deel van je verkoop te doneren aan PinkRibbon❣️
  Heel veel liefs je zusje Joan love u😘😘♥️

  1. Super bedankt voor jouw donatie zussie , je bent de eerste dus ik kan nu alleen maar hopen dat mensen jouw mooie voorbeeld volgen! Sinds dat ik bezig ben met de campagne van SH1RTS & SUGAR voor PINKRIBBON, moet ik alleen maar aan Debbie denken joh. 15 jaar alweer , maar nooit uit het hart! En haar knappe zoon ( jouw Peetzoon) zorgt ervoor dat ze in ieders hart blijft. nogmaals dank je wel Love You More😘😘♥️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *