SH1RTS & SUGAR …1 JAAR🎂🎂

This post is also available in: enEnglish

SH1RTS & SUGAR bestaat een jaar. Ik ben er , het eerste jaar heb ik gered!

Ik ben,  van ver gekomen met veel ups & downs . Maar mezelf kennende zorg ik er voor dat de downs niet het overwicht nemen!

Een bedrijf beginnen , met suiker en dan ook nog eens geen rem hebben is hard . Men heeft soms echt geen idee. Een kijkje achter de schermen misschien? Misschien wel ooit maar nu ( nog ) niet! Voor mij is dit goed zo heel hard werken , tranen laten vloeien en dan weer lachen alsof er nooit wat gebeurd is. SMILE 🙂

Ik ben een jaar voorbij en feliciteer mijzelf en nog beter ik geef mijzelf ook nog eens een schouderklopje , wat een heerlijk gevoel is dit zeg. SH1RTS & SUGAR bestaat 1 jaar en ik ben wat trots op mezelf : Tsh1rts ontworpen , nieuwsbrieven geschreven Limited Editions uitgebracht en nog veel meer in petto! Ik blijf maar verzinnen en zorg ervoor dat ik mijn klanten, volgers en de diabeters niet zal teleurstellen en altijd hard zal blijven werken. Ik laat het eerste jaar achter mij, en zal beginnen aan het tweede jaar. Vol goede moed en met nog meer wijsheid. De teleurstellingen achter mij , en een mooi tweede jaar voor mij.

Cheers Mauwe you did this! Voor het 2e jaar You got this! 🎂🥂🍾

This post is also available in: enEnglish

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *