Klarna-Pay-Later-Liggend

MoederDag Actie!

SH1RTS & SUGAR, heeft weer een leuke actie. Niet alleen voor alle lieve Moeders , maar voor alle vrouwen die belangrijk zijn op dit moment in jullie leven! Koop een lot, of 2 LOLlll. En maak kans op een Moederdag Item uit de webshop en de Super Surpise Box van SH1RTS & SUGAR. Helemaal gevuld met de leukste, liefsten heerlijkste items om elke vrouw een goed gevoel te geven! Geef aan wie jij deze Box gunt, degene met de leukste liefste, gekste verhaal maakt kans op nog meer prijzen.
Geef je reactie en hopelijk tot snel. Damessss wees slim en laat je man en/of Kids weten van deze actie

8 reacties op “MoederDag Actie!”

 1. Hoi Mauwe ik wil zooo graag de Super Surpise Box voor mijn lieve moedertje want zij heeft het al de helft van haar leven uitgehouden met twee Savijntjes in huis………doe dat maar na.
  πŸ™πŸ₯‚LOVE YOU MOM😘

  1. Ik heb lootjes gekocht puur om dit geweldig bedrijf te ondersteunen. Verder wil ik graag de surprise box voor mezelf omdat ik altijd van alles aan anderen geef, anderen verwen en mezelf vaak voorbij loop.
   Mijn innerlijke stem fluisterde “wees eens een beetje lief voor jezelf”πŸ˜ŒπŸ˜πŸ˜ŠπŸ™ƒ

 2. Susana verissimo

  Hoi ik wil zo graag de Super Surpise Box voor mijn zelf omdat ik denk dat ik een goede moeder ben voor mijn 3 kinderen en ik heb veel moeite gedaan om te zijn waar ik ben en niets te missen.
  Ik ben erg trots op de moeder die ik ben geworden

  1. Ik vind het het heel mooi om te lezen dat je trots ben op jezelf want maar weinig vrouwen durven zich zelf een schouderklopje te geven #powervrouw hoor πŸ™‚ dus fingers crossed Susana🀞🀞

 3. Haaai haiiii,

  Voor mijn lieve moeder, omdat ze echt altijd voor ons klaarstaat en ook voor anderen. Ze is voor mij de allerliefste moeder en I love her 😍❀️

  Liefs van mij Jennifer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Chat openen