Laten we afsluiten met een positief berichtje

De laatste nieuwsbrief van 2020 is verzonden. De laatste dagen in 2020 worden geteld. Wat 2021 ons te wachten staat geen idee, maar ik ga er voor! Ik zal ook in 2021 blijven vechten tegen, voor en met mijn diabetes.Ik blijf ook in 2021 positie! Want als ik het nieuws bekijk, wat vrienden en familie in 2020 om mij heen hebben meegemaakt. mag ik mij op dit moment gezegend voelen. Ik klaag niet! Zet mijn beste beentje voor de ene keer iets minder dan de andere keer maar wel DOEN! Iedereen weer bedankt voor het trouw lezen van de nieuwsbrief, de orders en gewoon de social gezelligheid. Ik brand vanaf vandaag thuis elke dag een kaarsje voor iedereen tot 31 december! Voor iedereen die een beetje licht in de laatste donkere dagen van 2020 kan gebruiken. Lieve mensen Bedankt en tot in 2021 gezond en wel!

2 reacties op “Laten we afsluiten met een positief berichtje”

 1. Halloo lieve hardwerkende zus.
  Ten eerste gezellig hoor de achtergrond op Sh1rts&Sugar..jingle bells jingle bells na na na🎶🎵🎶
  Je bericht is zo mooi dat ik bijna niks meer te zeggen heb🥰
  We sluiten bijna 2020 af en dat alles in 2020 blijft wat slecht is en dat is die vreselijke corona!!
  2021 gaan we met volmoed erin in goede gezondheid geluk liefde en dat we elkaar weer mogen vastpakken. In ieder geval met onze naaste.
  Dankjewelll lieve zus voor je mooie werk weer in Sh1rts&Sugar en we kijken natuurlijk weer uit naar de nieuwsbrief in 2021.
  En dankjewelll dat je voor ons allen een kaarsje brandt.Terwijl je het aansteekt steek het ook voor jou en Ferry en Kayleigh aan hoor lieve zus

  Ps:kerstman rijdt steeds door me letters 😅😅

  🍾🥂🍾🥂🎄🎆

  Veel liefs je zusje poes/joan🥰🥰❤❤

  1. Heyyyy lieve zussie super lief weer van je jouw persoonlijk berichtje…. Ik keek er al een beetje naar uit als ik van iemand een berichtje verwachtte #teamsupporter 😅😅 Ja inderrdaad hoor schat we gooien de deur van 2020 dicht en desnoods blijven we er met zijn allen nog tegen aan staan, gewoon voor de zekerheid.
   Dus 2021 mogen een hoop mensen zich voor mij verstoppen want ik knuffel de hele dag door te pas en te onpas. Bakkie koffie Mauw? Ja graag knuffelll😅😅 Maak er een paar mooie feestdagen van en een gezegend jaareinde poes. En die Kerstman ja ik zag het maar ik denk zeg niks aangezien hij nog cadeautjes onder de boom moet gooien😅😅😅😅😅😅

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Chat openen