fbpx

BLACK FRIDAY 30 % KORTING OP DE GEHELE COLLECTIE GEBRUIK CODE :BF2O2OBLACK FRIDAY 30 % KORTING OP DE GEHELE COLLECTIE GEBRUIK CODE :BF2O2O

black friday

Ik mag een Shirtje weggeven

Helaas is de actie verlopen maar reageren op de blog mag en kan nog. @Diana bedankt dat wij mee mochten kijken in een deel van jouw leven. @Debby uit Zaandam gefeliciteerd wij nemen contact met jouw op
Hoi Hoi Helaas is dit mijn laatste update omtrent mijn maagverkleining. Bedankt SH1RTS & SUGAR dat ik lekker naast mijn kilo’s ook mijn verhaal kwijt kon LOLL Het was een leuke ervaring. SH1RTS & SUGAR en ik belonen de leukste vraag of opmerking met een T-shirt uit de store van SH1RTS & SUGAR. Dus mensen doe allen gezellig mee. Zoals mijn zusje Mauwe altijd al zegt: We All Need Some SH1RTS & SUGAR In Our Life

33 reacties op “Ik mag een Shirtje weggeven”

 1. Hi Lieve Zus
  Super leuk om deze ervaring met je gedeeld te hebben. Het is schrikken om je zo te zien en dat ik mijn zus moet herkennen aan haar stem LOLLL Al met al trots op jou blij dat je die stap heb gezet en mijn 🔥Hot SIS🔥 bent ONE LOVE ❤️💛💚

  1. Hallo lieve zus,
   Aaah dank je wel voor je mooie woorden,het was voor mij ook een hele mooie ervaring!!een hoop mensen herkennen mij niet meer,maar wanneer ze me horen praten dan weten ze dat ik het ben.Ik ben ook heel erg blij dat ik die stap heb gezet en heb er totaal geen spijt van dat ik een maagverkleining hebt ondergaan,ik ben nu zo zuinig op mijn lichaam en op mijn gezondheid dat ik er niet aan moet denken om weer aan te komen.Dankzij pa en ma heb ik deze stap kunnen maken.Heel veel kusjes van je Hot Sis(haha).

 2. Goedenmorgen lieve zus

  Dat is een hele mooie helaas laatste update die je heb gegeven over je maagverkleining. Wat vliegen de maanden toch hard voorbij.Wist nog dat je de traject in ging begin 2019 .Op onze paps bday 10 september 2019 werd je geopereerd..wauw dat is gewoon alweer 9 maanden terug!!Waar gaat de tijd zeg.
  En nu zoveelll kilo’s lichter zus👏👏👏
  Ik ben ook superrtrots op je dat je de stap heb genomen lieve zus en genieten van het leven deed je al maar nu alleen maar meer en niet alleen voor de kleding doe je het maar voor je gezondheid want dat staat boven aan! Ga zo door zus blijf zo lekker goed bewegen…maar je zei niet schrikken in je verhaal over je gewicht…maar ik ben daar niet van geschrokken maar ben je 1.55 schat awhhh je bent echt de kleinste van ons hoor oudste zus🤭🤭..je bent nu echt onze oma Stien🥰🥰

  En er staat ook natuurlijk kom met de leukste vraag:
  Mijn vraag luidt: wanneer ontmoet ik mijn nieuwe zwager?,😄😄😄 (neee hoor schat ik plaag je).

  Nogmaals superr trots op je HOT🔥🔥 sis!!🙏💯❤
  Wens iedereen een hele mooie still 🐝 safe maandag toe.
  Liefsss je zusje Joan😘🙏❤

  1. Hallo lief klein zusje,
   Hartelijk dank voor je mooie bericht.Ja de tijd is zeker snel gegaan,het is alweer 9 maanden geleden op pa zijn verjaardag,het lijkt wel gisteren dat ik de operatie gedaan hebt.Nee en inderdaad ik heb het echt voor mijn gezondheid gedaan en voor mijn kinderen en natuurlijk ook voor jullie,ik ben allang blij dat ik weer in een strakke spijkerbroek komt met een leuk shirtje erop,haha.Vorig jaar voor de operatie was mijn lengte nog 1.56.En afgelopen vrijdag werd ik gemeten bij mijn huisarts en toen was 1.55.Ik denk dat dat ook komt dat ik veel afgevallen bent en vorig jaar toch veel groter en forser was.Nou dat vind ik een heel mooi compliment dat ik nu jullie oma Stien bent,dat hoor ik wel vaker,haha.Ik weet dat je me aan het plagen bent maar voorlopig zit een nieuwe zwager er niet in,ik ben happy single en met de corona moet je ook nog een 1.50 meter afstand houden dus dan word het ook moeilijk om iemand te vinden,haha.
   Heel veel kusjes van je grote zus,love you.

   1. Dankjewelll lieve zus voor. je antwoord. En ook superr van Sh1rts&Sugar dat je de kans heb gekregen om je ervaring over de maagverkleining te delen met bekende en onbekende. We hebben met plezier je ervaring gelezen. Heb dan toch een vraagje die ik eigenlijk helemaal tot heden nooit had gesteld( wat erg he🙈)..Hoe waren de reacties van onze neefjes Chris en Rafael en vooral Rafael?? Want voor hem ben je aan de buitenkant een “nieuwe mammaie” die hij niet eerder heeft meegemaakt toch (zeg ik heel voorzichtig zus)??

    Ps:programma bij lang leve de liefde houden ze 1,5 meter afstand 🤪🤪😅😅

    1. Hallo lief klein zusje,
     Daar ben ik weer.Christopher en Rafael zijn allebei trots op me.Ze kunnen het ook nauwelijks geloven omdat het zo snel is gegaan.Vorige keer waren ze even bezorgd.Ik moest Chris beloven om gelijk het ziekenhuis te bellen als er nog meer kilo’s afgaan en Raaf zag dat ik vorige keer misselijk was omdat ik net iets teveel gesnoept had(die dag had ik lekkere trek)en zei gelijk:je weet toch dat je niet meer veel kan eten waarom doe je het dan ook?Ik heb er van geleerd,gewoon bescheiden wat lekkers nemen,maar voor de rest zijn ze heel erg blij met de ”nieuwe” mama,haha.

     Heel veel kusjes van je zus Diana.

 3. Hoi Diana
  Wat zie jij er geweldig uit zeg jee wat goed. Ik volg jou en vind het heel jammer dat dit je laatste update is. Ik zou ook beginnen met een maagverkleining maar helaas door die stomme Corona is het afgelast voor nu. Echt balen hoor net nu ik de knoop had doorgehakt en groen licht kreeg. Maar ja ik moet geduld hebben. Dag Diana heel veel succes met je nieuwe body
  Groetjes Debby

  1. Hallo Debby,
   Aaah dank je wel voor je mooie compliment en wat fijn om te horen dat je mij volgt.Ja dat is heel erg jammer dat door die stomme Corona alle operaties afgelast zijn.Ik weet dat bij andere mensen ook de operatie van een maagverkleining stop gezet is.Dat is zeker flink balen en vooral wanneer je er al klaar voor bent.Daarom ben ik heel erg blij dat ik net op tijd geholpen ben,want anders zou ik zo en zo nu nog veel zwaarder geweest zijn.Voor jou gaat het ook allemaal lukken en hou mij op de hoogte en heel veel succes.

   Groetjes Diana.

 4. Wauw ik moest weer even terug kijken naar de vorige nieuwsbrieven hoor man man man ik herken je gewoon echt niet je ziet ee fantastisch uit hoor heel knap gedaan
  Groetjes
  Marijke

  1. Hallo Marijke,

   Dank je wel voor je mooie compliment.Ik hoor dat vaker dat mensen mij niet meer herkennen,alleen wanneer ze me horen praten dan herkennen ze mij aan mijn stem.Ik ben nu ook al helemaal gewend aan mijn nieuwe eetpatroon voor de rest van mijn leven en zou echt niet meer anders willen.Het zit allemaal zo in mijn hoofd en systeem,dat ik er bijna nooit van afwijk!Dank je wel voor je mooie reactie.

   Groetjes Diana.

 5. Hello Diana
  My my my did you went trough a chance! This is amazing …you wanna bet you have to kick all those men away from you 😂😂 You look great wish you all the best in your new body stay strong.
  Btw i posted in the Dutch site cause it was not yet available on the English site
  Best regards

  1. Hello Barry,
   Thank you so much for your wonderful words,it means a lot to me.I can’t believe that i’m thin again.I have so much energy and i feel so great and healthy again.I hop i will Always stay this way.And i don’t have to kick all those men away from me because with the distance that we must keep of the corona,haha.Thank you and you stay strong to.

   Best regards Diana.

 6. Dag lieve zus of is het Power Vrouw nee het is Super Woman neeee het is
  “💃🏾DIRTY DIANA💃🏾 ”
  Niets anders dan respect dat je zo heb doorgezet en waaaaaat en resultaat dan weten we ook meteen wat we jou voor je verjaardag kunnen geven……jaaa een honkbal knuppel……neeee niet om te honkballen…..jaaaa sla ze maar van je als je nieuwe aanbidders te opdringering worden..
  Zonder dollen Diet je ziet er SUPER uit geen woorden voor.
  HEEEL VEEL KNUFFELS VAN JE BROERRJE
  FERRY🙏😘

  1. Hallo lieve broer,
   Aaah jij ook dank je wel voor je hele mooie woorden,dat doet me heel erg goed.Ja ik ben heel erg blij dat ik het doorgezet hebt en dat ik er voor de volle 100% ervoor bent gegaan.Het is nu iedere dag een gedisciplineerd leven!Althans voor mij dan hoor,ik denk dat het voor iedereen anders is.Ja ik zou heel graag een honkbalknuppel voor mijn verjaardag willen,daar hou ik je aan lieve broer,haha.

   Heel veel kusjes van je zus Diana.

 7. Wauwwww jeetje wat een verschil echt mijn complimenten hoor…nu mijn vraag . Nu je zoveel bent afgevallen . Ben je bang om weer dik te worden en eet je dan wel 100% goed?
  Mooie dag

  1. Hallo Saskia,
   Dank je wel voor je hele mooie compliment.Ik ben inderdaad heel erg bang om weer aan te komen,vooral hoe ik al zover bent gekomen.Wat ook mijn grootste angst is is dat ik bang bent dat mijn maag uitgerekt wordt als ik weer meer zou gaan eten en dat ik er dan een maagzweer over zou houden.Daarom probeer ik iedere dag gezond en precies genoeg te eten,af en toe neem ik wat lekkers.Ik probeer 100% goed te eten wat wel veel minder bij mij is geworden na de maagverkleining is het eten van vlees,daar heb ik niet veel behoefte meer aan terwijl toen ik nog zwaar was echt heel veel vlees at en dat is bij mij heel veel minder geworden.Ik hoop hiermee je vraag beantwoord te hebben.Voor jou ook een hele mooie dag.

   Groetjes Diana.

 8. Ik kom volgend jaar in aanmerking . Heb je nog wat tips voor mij of gewoon maar op mij af laten komen🤭😊

  1. Hallo Ans,
   Oh wat fijn om te horen dat je volgend jaar in aanmerking komt.Wat ik je mee kan geven is er nog even van te genieten,bijv uit eten gaan en het craschdieet wat je 2 weken voor de operatie krijgt om je daar ook goed aan te houden want het is wel belangrijk dat je met het crashdieet een aantal kilo’s verliest omdat je lever dan gaat slinken en de chirurgen tijdens de operatie overal goed bij kunnen.Ik was 6 kilo kwijt geraakt met het crashdieet en de chirurg was daar heel tevreden over en voor de rest gewoon op je af laten komen.Ik wens je alvast voor volgend jaar heel veel succes en hou me op de hoogte,want ik ben ook heel erg benieuwd naar jou verhaal.
   Groetjes Diana.

 9. Denk jij dat er een verschil is tussen mannen en vrouwen om af te vallen. Ik sta op de lijst voor oktober ik ben geen sporter maar heb een aardig bierbuikje🤣🍻 kan ik afvallen door niet zoveel te sporten?
  Dankje wel en veel succes je ziet er geweldig uit

  1. Hallo Richard,
   Allereerst hartelijk dank voor je mooie compliment,dat doet me altijd heel goed.Ik denk dat dat allemaal individueel is,want bij de 1 gaan de kilo’s veel sneller dan bij de ander ongeacht je een man of een vrouw bent.Wat mijn chirurg meegegeven heeft is dat alle beweging goed voor je is,je hoeft er niet speciaal voor naar een sportschool,alle beweging is goed,als je nou fiets of lange wandelingen maakt.Ik ben ook helemaal niet naar de sportschool gegaan maar ik doe alles op mijn fiets en fiets ook lange afstanden naar mijn werk dus verbrand best wel veel.Er zijn wel mensen die naar de sportschool gaan om hun lichaam gelijk strak te krijgen.Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt gehad,ik ben heel erg blij voor je dat je straks in oktober geholpen wordt ik wens je heel erg veel succes in je nieuwe lichaam en laat mij ook weten hoe het allemaal gegaan is.
   Groetjes Diana.

 10. Was jij ook diabeet en zo ja welke type 1 of 2?
  En hoelang duurde de operatie
  Ik ben zelf diabeet en zit nu in de intakefase vandaar deze vragen
  Fijne dag

  1. Hallo Marjanne,
   Dank je wel voor het reageren en heel fijn om te horen dat je al bezig bent.Ik was geen diabeet maar door mijn overgewicht was ik bijna type 1.Dus dat was wel heel erg schrikken toen ik dat hoorde van de internist,maar ze gaf wel gelijk aan dat het zou verdwijnen na de operatie.Ik wens je verder heel veel succes met je intakegesprekken en met de operatie.En ook van jou zou ik graag willen horen hoe het allemaal gegaan is.
   Groetjes Diana.

 11. Ik wil graag een tshirt winnen ik win nooit wat🤣🤣maar los daarvan zie je er geweldig uit hoor😘😘😘😘

  1. Hallo Bianca,
   Ik ben nu 60 kilo kwijt,een heel mens hahaha.Ja het is zeker hard gegaan,ik kan het zelfs nauwelijks geloven,ik heb nu mijn gewicht terug van toen ik een 17 jarig meisje was.En terwijl ik helemaal nog niet eens gesport hebt,alleen maar fietsen,fietsen en nog eens fietsen.Dank je wel voor je reactie en voor jou ook een hele fijne dag.
   Groetjes Diana.

 12. Je ziet er heel goed uit hoor mijn complimenten. Maar voel jij je ook goed? Ik bedoel moet je niet wennen aan je nieuwe ik of misschien dat er nu anders naar gekeken wordt door mannen. Niet dat vollere vrouwen geen aandacht krijgen hoor maar soms zien ze dat ook niet omdat ze in hun schulp kruipen

  1. Hallo Yvonne,
   Dank je wel voor je mooie reactie.Ik voel me supergoed en ook superfit.Ik ga de hele door tot ik in mijn bed kruip.Toen ik nog zwaar was kon ik echt uitslapen tot een uur of 10,alleen in de weekenden of wanneer ik vrij was.Nu ben ik iedere dag al om 5.00 uur klaar wakker en zit al vol energie.Aan een paar uurtjes slaap heb ik nu al genoeg.De eerste keer dat ik weer ging fietsen was ik bijna gevallen omdat ik ineens zo licht was,het voelde niet meer zwaar aan ook tijdens het lopen.Er wordt inderdaad heel anders naar me gekeken door mannen.Er wordt nu ook veel meer tegen me gesproken,zelfs wanneer ik bij de stoplichten sta te wachten,hahaha.
   Groetjes Diana.

 13. Ik zie de voor en na foto’s voor bij komen en tjonge jonge wat een verschil zeg. Mijn vraag is noem een voor en nadeel toen je dik was , maar noem ook een voor en nadeel nu je slank ben
  Groetjes

  1. Hallo Marjolijn,
   Ja het is inderdaad een heel verschil!!Een voordeel voor mij toen ik dik was dat ik het altijd wel heel erg gezellig vond om altijd lekker te eten,en ook wanneer de herfst en de winter eraan kwamen maakten ik het thuis altijd gezellig met heel veel lekkere eten en lekker heel veel snoepen en lekker heel veel tv kijken haha.Het nadeel was dan weer dat het voor mij een ramp was om naar een feest of een ander gezellig uitje te gaan,ik keek er dan echt tegen op en had dan ook slapeloze nachten over hoe het avondje zou verlopen.En wanneer ik dan weer naar huis ging voelde ik me weer fijn en de volgende dag begon het eten weer gewoon opnieuw.Een voordeel voor mij nu ik weer slank ben is dat ik weer lekker in mijn vel zit en echt alles past en nu geen slapeloze nachten meer hebt wanneer ik ergens naar toe moet.Het nadeel is dat ik in het begin soms wel de dagen miste waar ik het lekker gezellig kon maken met heel veel eten en dat kan nu niet meer,maar dat gevoel is er maar voor even en ook zo weer weg,hahaha.
   Groetjes Diana.

 14. Hallo Diana
  Ook ik heb vorig jaar een maagverkleining gedaan en ik herken mezelf niet meer terug soms maakt dat mij weleens onzeker. Ik kijk soms in de spiegel en denk goed kom op Hans wordt een mooie dag maar dan ben ik buiten en wordt ik onzeker, want opeens krijg ik een keer positieve aandacht en dan sla ik dicht . Heb jij dat nou ook ps je ziet er goed uit hoor. Ook toen je nog voller was je hebt een mooie lach

  1. Hallo Hans,
   Nou mijn dag kan niet meer stuk met al die mooie complimenten.Ik heb dat inderdaad af en toe ook dat ik onzeker ben omdat er heel veel naar me gekeken wordt door de mensen die mij de laatste jaren alleen maar zwaar hebben gezien en dan heb ik het over de mensen die je dagelijks tegenkom in het winkelcentrum of de verkopers/verkoopsters in de supermarkten.En daardoor voel ik me vaak opgelaten en ook af en toe verlegen,terwijl we ons nu eigenlijk niet onzeker horen te voelen want we zijn nu weer lekker slank maar het komt natuurlijk door al die positieve aandacht wat we nu krijgen.Ik hoop dat ik je vraag beantwoord hebt en verder wens ik je heel veel succes met je nieuwe lichaam.
   Groetjes Diana.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top