Hoera Alyvia 8 jaar

Knappertje op 20 juli wordt jij alweer 8 jaar, ik wens jouw een superduper mooie dag toe. Met heel veel geluk liefde en  gezondheid. Maar ook gezelligheid leuke cadeautjes en lekker eten! Geniet van jouw vakantie en tot snel op de volgende fotoshoot XXX

4 gedachtes op “Hoera Alyvia 8 jaar”

 1. Diana Grootfaam

  Hallo Alyvia,
  Hallo mooi meisje ik weet dat ik heel erg vroeg ben maar toch wil ik je alvast feliciteren met je 8e verjaardag,wat is de tijd snel gegaan.Ik weet nog dat je als baby samen met mama op mijn 45e verjaardag kwam,ik nam je gelijk in mijn armen en was je gelijk aan het knuffelen.Ik wens je alvast een heel mooi feest toe met heel veel cadeaus en heel veel lekker eten en heel veel zonneschijn.

  Heel veel kusjes van tante Diana.

  1. Jaaa onze jongste nichie Alyvia viert inderdaad al weer bijna haar 8ste verjaardag alleen is ze niet jarig op 20 juli maar 19 juli😄(sorry zus voor de verbetering😘)
   Jaa lieve Aly 1 dag voor dat jij werd geboren liep ik met je mams nog door de stad en volgende dag kreeg ik een ping (jaa toen was de ping een rage hahaa) ik ben bevallen van Alyvia!! en wauww dat is bijna alweer 8 jaar terug..times flies.. onze lieve leuke bijdehante vrolijk nichie alvast gefeliciteerddd en vele kusjes en knuffels(op je bday krijg je de echte knuffels en meer😄😍)..

   Soso lobi van je tante Joanie🎉💕💕

   1. Ow dat moet ik dan even rechtzetten, ze viert het dus de 20ste LOLlll thanks hoor en geeft natuurlijk niet dat mag! hahahah gelukkig weet jij wel dat datums toch niet mijn sterke kant is
    ja de tijd vliegt leek nog maar zo kort de BabyShower ter ere van Alyvia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Scroll naar top