Fietsen Tegen Diabetes🚴‍♀️🚴‍♀️

This post is also available in: enEnglish

Ja ja mensen op 29 juni , gaan wij fietsen tegen Diabetes.🚴‍♀️🚴‍♀️

Het is wat de meeste van jullie weten dat ik niet eens ren voor de bus laat staan dat ik ga fietsen LOL , dus eigenlijk kan je daarom wel zien dat ik dit serieus neem.

Op dit moment fietsen Joan ( mijn lieftallige zussie)  en ik , maar grote kans dat ons team SH1RTS & SUGAR wordt uitgebreid. Gelukkig maar want dan valt het niet zo meer op datmijn conditie “nul komma nul”is vergeleken bij mijn zussie  hihihih. Joan fietst immers elke dag… net als mijn oudste zus ( die misschien ook mee zal doen)  dus ook daar kan ik niet tegen opboksen.  Gelukkig krijg ik ook tips hoor dat ik vooraf nog wel eerst een beetje moet opbouwen, een beetje? Tja wij gaan recreatie fietsen en dat is toch al 50KM! 50KM? 50KM? Poeh Poeh hoe meer ik het herhaal hoe vermoeiender ik alweer wordt en dat is  niet de bedoeling denk ik. Ach ik zeg vooral hard op “Mauwe You Got This! Tis voor een ged doel” ( en dat herhaal ik dan nog 40x hahahah )  Maar al met al heb ik er super veel zin in. Naast mijn diabetes sh1t  neem ik van alles , mee fruit, snoepjes genoeg te drinken met en of zonder suiker en ik heb mijn zusje erbij dus dat ondanks het serieuze onderwerp wordt het lachen , gieren en brullen .

jullie weten het : Ik heb diabetes , maar diabetes heeft mij NIET!

Show your support en laat een berichtje achter

This post is also available in: enEnglish

5 gedachtes op “Fietsen Tegen Diabetes🚴‍♀️🚴‍♀️”

 1. Jaa jaa sis❤️!! vandaag precies over 2 maanden,gaan wij idd Fietsen Tegen Diabetes.🚲🚲
  Ik heb er net als jij heel veel zin in. Alles voor de genezing van DIABETES!!💪🏾
  Ondanks je jaren niet hebt gefietst, pak je het toch weer goed op en op die dag hebben we elkaar, dus met het fietsen komt het helemaal goed🤗. Het is een mooi doel waar we voor fietsen en tegelijkertijd wordt het een hele mooie gezellige lachende dag. Dit wordt weer een standaard zussendag, want het is altijd lachen wanneer we met elkaar zijn🙈🤭🤭🤭.
  WHOOP WHOOP heb er zo een zin in!! Wil je ook deel uit maken van deze mooie en gezellige dag, dan zijn jullie van harte welkom.

  Liefss Joan💚💛❤️

  1. Poeh Poeh 2 maanden om te trainen …nouw ja eigenlijk moet ik de maand mei niet mee rekenen, want dat gaat hem niet worden LOL
   We spreken wel af hebben wij de sponsoring van € 300.- binnen dan krijgt elke deelneemster een gratis shirtje hebben wij ook onze bijdrage geleverd zussie
   En voor de rest is het recreatie dus relaxxxxx hahaha
   Sporty Sisters Day wordt het ik heb er zin in WHOOP WHOOP 🚲🚲 💚💛❤️

 2. Dat vind ik een hele goede tegenprestatie sis.
  Yess goed gezegd Sporty Sisters Day.. Whoop whoop 🚲🚲💪🏾💪🏾😘😘

 3. YESSSS twee zussen voor het goede doel en wat voor een doel GO FOR THE CURE. Daar moet mister logastiek zekerrr aan mee doen.
  En met twee grootfaampjes op de fietst houden we het nog wel 500km vol voor het goede doel.❤💛💚🙏

  1. Hahahah de BIG optimist, als je het niet erg vind ga ik gewoon voor de 50, eigenlijk 5 maar daar was geen keuzemogelijkheid in
   maar LOL gaan we zeker hebben ❤💛💚🙏

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *