ALL YOU NEED IS LOVE❤💛💚

This post is also available in: enEnglish (Engels)

RA-PA-DA-DA-DA…..ALL YOU NEED IS LOVE LOVE LOVE
Het is bijna zover, voor mij de mooiste dag van het jaar! Sommige mensen noemen het een commerciële dag, noem het hoe je wilt ik noem het de dag van de liefde ❤💛💚
De dag dat de etalages weer rood kleuren hartjes hier en hartjes daar! Knuffelbeertjes grote kaarten en de lekkerste chocolaatjes waar mijn bloedsuiker van gaat stijgen alleen maar als ik er naar kijk. De dag dat hoeveel jij ook van je naaste houdt, het op deze dag nog is extra duidelijk kan maken! HEERLIJK ik hou ervan.
En omdat ik er zo van hou, sleur ik jullie lekker mee in mijn “zoetsappige, niet commerciële” wereld!
Vanaf vandaag staat het al online mijn “VALENTIJN” collectie. HIS & HERS. Wie durft op Valentijn met zijn of haar Lover op pad te gaan in 1 van de Valentijn T-sh1rts en laten zien dat jullie bij elkaar horen? SH1RTS & SUGAR in ieder geval wel hoor en dat zullen we laten zien ook de gehele collectie is vanaf vandaag te bestellen tot 14-02-2019 voor een liefdevolle actie prijs.
SH1RTS & SUGAR is ook benieuwd naar jouw verhaal. Laat daarom hier je reactie achter. De leukste verhalen worden uiteraard beloond met superleuke prijzen voor 2 personen.
Dus kom maar op met je verhaal en vertel mij waarom jij in de prijzen, zou moeten vallen? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Met wie zou jij Valentijn vieren en vooral waarom? Je partner, je zoon of dochter, collegae, klasgenootje? Heb jij een blunder gemaakt met je vorige Valentijn en wil je nu een “goedmakertje”?
Ik zeg kom maar op met je verhaal en SHOW ME THE LOVE💕💞💙

14 gedachtes op “ALL YOU NEED IS LOVE❤💛💚”

  1. Hoi!! Ik zou graag meedoen omdat ik mijn moeder een keer wil verrassen met Valentijn!! Ik hoop dat ik win en ik mijn moeder blij kan maken!😙❤❤

 1. Ik stuur mn dochtertje ieder jaar een valentijnskaart! Mijn moeder deed dat ieder jaar bij mij en ik zet de traditie voort. Ben benieuwd of ik dit jaar weer een leuke kaart kan scoren 😍 haar reactie is altijd geweldig als ze een kaartje krijgt, het maakt niet uit om welke gelegenheid het gaat. Ik ❤ mijn kleine beste vriendin. #nualzinin

  1. Hoi Abigail
   Wat een super mooi gebaar zeker, als een traditie wordt voortgezet ik hou ervan!
   Ik heb nog 2 zussen en onze mams is ook onze alles, en wij deden moeder en dochter dag , maar de kleinkids doen nu ook gezellig mee( GirlpPower💪)
   Mooi om te lezen hoe gezegend we zijn! En nu duimen maar👍☺
   Mooie dag💙

 2. Wat een leuke actie zeg, ik vier mijn Valentijnsdag dit jaar met mijn broer. Mijn broer woont in New Zeeland en ik zie hem weer na 5 jaar uiteraard zijn onze families er ook bij maar 14 februari is toch dit jaar uitgeroepen tot onze speciale broer en zus dag ik kijk er naar uit om hem te zien!

 3. Hi Marion ( mauwe 🙂 Allereerst mijn complimenten hoe positief jij met je ziekte omgaat. Ik volg je nu al een tijdje ook op je social media en beleef zoveel plezier aan je leuke verhalen en ik kijk ook altijd weer uit naar je nieuwsbrief 2 duimen omhoog voor jou!
  Ik besteed eigenlijk weinig aandacht aan Valentijnsdag , niet leuk voor mijn vrouwtje natuurlijk maar nu wil ik er dit jaar wel voor gaan dus bloemetjes chocolaatjes en wie weet wel een verrassing van Sh1rts & Sugar, maar of ik nu wel of niet win ik zet mijn vrouw in het zonnetje en daar dank ik jou voor jij bent een grote inspiratie Dank je wel . Van een Diabuddie (ook type 1 )

  1. Ok ik zal niet naast mijn schoenen lopen hoor hahaha , dank je wel voor je mooie woorden als dit het resultaat is van mijn verhaaltjes en nieuwsbrief dan doe ik het ervoor Ik zeg 2 duimen omhoog voor jouw actie naar je vrouw!

 4. Hoi hoi ik kan niet eens meer zeggen dat ik een kersverse moeder ben want mijn zoontje is inmiddels bijna 4🤣🤣 Dus heb ik dit jaar daarom ook besloten om er wat leuks van te maken, wat op de planning staat nog geen idee maar misschien met een extraatje van sh1rts en sugar kom ik in een goede richting voor en mijn gezinnetje😎😎

 5. Hey ALLESSIE Yessss hij komt er weer aan VALENTIJN ik voor mij ben jij de super valentijn de wauw Mauwe wat een geschenk om naast jou te staan een allessie maar dan ook echt in alles van designer programeur en vooral in persoon en schoonheid….WAUW!!!!
  WEER EEN SUPER COLLECTIE HELEMAAL TEGEK SUPERRRRRRR😘🥰😘

  1. Ik zat net nog aan de foon met mijn nicht en zat positief over je te roddelen , How lucky i am!
   Ik ben benieuwd wat je voor Valentijn voor mij in petto heb en kan ook niet wachten tot de 14e LOLLLL
   ps heb je tips nodig laat me het weten 🙂 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *