PowerVrouw van de maand Marjorie. Haar verhaal

Hai mijn naam is Marjorie Malbons en ik ben moeder van 6 oma van 4 en partner van een geweldige man. Ook ben ik de oprichtster van Stichting MAIT. Ik heb schulden gehad en moest strijden om de juiste hulp te krijgen maar ik moest vooral bewijzen dat ik een mens ben die goed in staat was om deze negatieve spiraal te doorbreken. Helaas werd dat door persoonlijke en emotionele tegenslagen heel moeilijk en werd het mij aardig lastig gemaakt door de instanties die mij moesten helpen. Uiteindelijk is het gelukt om uit schulden te komen en besloot ik vanuit mijn ervaring anderen te helpen en daaruit ontstond Stichting MAIT. Het hebben van schulden komt namelijk niet zomaar. Er speelt van alles mee waardoor de stress groter wordt en het hoofd aardig vol.
Ik voelde mij tijdens dit hele proces heel erg onzeker en dacht dat ik niets waard was. Dit gevoel maakte dat ik altijd opkeek tegen anderen die in mijn ogen net iets beter waren of hoger stonden dan ik. Ik besefte totaal niet dat dit gevoel ontstaan is tijdens mijn opgroeien, waarin ik het gevoel had dat ik alles voor een ander moest doen ongeacht wat mijn mening was. Om die spiraal van “ach jij bent alleen maar iets waard als je iets voor mij doet” te doorbreken heb ik een strijd moeten leveren met mezelf. In al die jaren van tegenslagen, ziek zijn en verlies van dierbaren verloor ik letterlijk mezelf. Voor de buitenwereld was ik dat meisje, die vrouw die wel problemen had maar die altijd lachte, uitging en alles wel voor elkaar had. Niets was minder waar, ik zat zwaar in de knoop met mezelf.
Nu ik ouder ben weet ik dat al deze tegenslagen mij moesten vormen tot de persoon die ik altijd al had moeten zijn. Ik heb mezelf opgebouwd en ben eindelijk trots op mezelf!! Trots dat ik net zo goed ben als anderen, trots dat ik me niet voor anderen hoef te bewijzen, trots op wat ik bereik heb, trots dat ik nee kan en mag zeggen, TROTS op de vrouw die ik ben! Ja ik mag er wezen, in lichaam, hart en ziel. Ik ben een mooie, zelfstandige, slimme hardwerkende vrouw, moeder, oma en partner. Ik ben Marjorie☺️

7 gedachtes op “PowerVrouw van de maand Marjorie. Haar verhaal”

 1. Marjorie wat een mooie woorden , en wat een PowerVrouw ben jij! Bedankt dat jij de aftrap wilde nemen, er zouden meer mannen en vrouwen , als jij dit moeten doen. Wanneer je jouw eigen verhaal terugleest denk ik dat jij je nog trotser mag voelen dan, dat je al was.
  Een inspiratie voor velen, en dat er meer vrouwen en mannen zichzelf op hun schouders willen kloppen en zichzelf naar voren durven te schuiven. Helaas durft men zich zelf nog steeds niet op te hemelen, maar wel heel makkelijk naar beneden te halen.
  🙏❤️💛💚

  1. Lieve Marion, ik ben blij dat ik de aftrap mocht doen. Ik denk dat een ieder gewoon moet ZIJN!! Dus ik hoop dat ik met mijn verhaal andere mag stimuleren om vooral trots op zichzelf te zijn.
   Thanks voor het plaatsen van mijn verhaal❤️

 2. Helemaal toppppp, als er nog meer van zulk soort vrouwen op staan wordt het geen men rules the world maar woman rules….
  Wat een doorzetter ben jij en wat een mooie woorden. Heeeeel veel succes met stichting MAIT ❤💛💚🙏👚👕

 3. Hallo Marjorie,
  Wat een indrukwekkend verhaal en petje af voor jou als moeder van 6 kinderen wat niet makkelijk is in deze tijd,mijn complimenten dat je ondanks alles toch het hoofd boven water hebt weten te houden.
  Je bent echt een powervrouw en een voorbeeld voor andere vrouwen en mama’s,heel veel succes met je stichting.

  Heel veel kusjes van je nicht Diana.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Scroll naar top