Fietsen Tegen Diabetes 2023

Fietsen tegen Diabetes 2023 save the date 17-06-2023

Team SH1RTS & SUGAR fietsen doen we samen, want vechten doe ik niet alleen

Het is al een tijdje geleden dat onze superteam bij er kwam om te fietsen tegen Diabetes. Wie er wel of niet bij is dat zal ik zeker bekendmaken. Want ook vind het spannend. Onze (schoon) Papa is niet meer op aarde en het gemis is enorm , maar ik heb zeker zin om te gaan fietsen hoor. Het zal mij zeker goed doen, want met deze mensen is het altijd lachen gieren gek doen. En als het zonnetje ook nog mooi gaat schijnen weten we dat (schoon) Papa mee lacht. Wie is dit Team ( ook alweer ? ) Mauwe de Diabeet en eigenaress van SH1RTS & SUGAR , en nog belangrijker : sinds januari GROOT Tante Whoop Whoops . Diana onze Zus , Moeder van 2 zonen en een (schoon) dochter en natuurlijk GROOT tante. Onze Diana heeft meer dan 40 kilo verloren bekijk haar transformatie
Dan hebben we Joan de hottie van de Family , moeder van 2 dochters ( waarvan 1 Type 1 Diabetes is ) Bonus moeder van een docter en zoon en Let Op! Dromgeroffellllll! Kersverse Oma ( jaaa echt hoor 🙂 En onze Ferry mijn vriend en Grote broer voor mijn zussen . Ferry is mijn grote steun en toeverlaat. Onze Mama is diabeet Type 1 en zeker voor onze Papa en Mama, fietsen wij een extra rondje of twee 🙂
Benieuwd uit wie Team 2023 bestaat? Is de Team kleiner of juist groter ?Kom dan snel weer terug

 Ik had nooit kunnen bedenken dat ik op een ochtend wakker zou worden. om voor altijd ziek te blijven. Onderzoeken zijn belangrijk , maar kosten geld en daarom probeer ik op deze manier mijn steentje bij te dragen. De diagnose Type 1 is bij mij op , veel latere leeftijd ontdekt. Mijn ouders konden mij dus met een gerust hart naar een kinderfeestje laten gaan. Snoepjes uit de snoep pot pikken? Geen proleem! En lekker verwend worden bij Oma? Meid eet je lekker misselijk LOLLLLL! . Dat dat eigenlijk niet meer zo vanzelfsprekend is ook dat heb ik ondervonden. Diabetes onder de kinderen is een wereldwijd probleem en dagelijks komen er 1000-en Kids met Diabetes bij. Diabetes de wereld uit kinderen moeten lekker kind blijven.

mecandy

Ik heb Diabetes , maar Diabetes heeft mij niet

*Mijn verhalen hebben betrekking op mezelf als Diabeet en niet een Diabeet in het algemeen

Limited Edition

Speciaal voor Fietsen Tegen Diabetes is er het Groovy Bike Shirtje standaard in de kleur zwart en wit !
Liever een ander kleur laat het mij weten en ik kijk wat de mogelijkheden zijn

T-shirts zijn Unisex geen slim fit dus heerlijk comfortabel . Voor wie jij ook fietst tekst Moeder is aan te passen naar jouw tekst of naam

Met het plaatsen van jouw order doneren we samen aan Fietsen Tegen Diabetes. BEDANKT!

LET OP! Het bestellen van dit item kan tot 5 juni. SH1RTS & SUGAR , kan dan garanderen dat jij het op 17 juni in huis heb

MAUWE

"Ik ben diabetes type1,. het kind in mij zorgt dat ik mijn humor blijf houden en positief blijf kijken naar mijn leven als Type1. Daarom vind ik dat een kind gewoon kind hoort te zijn . En niet bezig moet zijn met naalden en voeding insuline en bolussen, Een kind wordt door Diabbetes zo snel volwassen gemaakt Dus  mensen alstublieft doneer vandaag nog"

DIANA

"Het gaat niet om de weg die je inslaat, maar het spoor dat je nalaat. Daarom fiets ik tegen Diabetes" 🚴‍♀️💋"

JOAN

"Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert. Dat is de reden  dat ik opnieuw fiets tegen Daibetes"

FERRY

"Ja zeker fiets ik ook dit jaar weer mee, met de sweetest team voor 1 doel: De kunstmatige alvleesklier voor kinderen te realiseren

BEDANKT VOOR JOUW DONATIE. HET STREEFBEDRAG is €300,-
Dankzij jou zijn we weer een stapje dichterbij
Family fun en Actie voor een goed doel! Wat een mooie combinatie. Altijd een leuke gezellige mooie ervaring

2023 Team SH1RTS & SUGAR komt eraan

Instagram
WhatsApp
Scroll naar boven