This post is also available in: English (Engels)

Bolero is een topproduct!

Zeer goed van smaak en kwaliteit, betaalbaar (veel voor weinig),bevat geen kunstmatige toevoeging en kan een ondersteuningzijn bij een verantwoordelijke LifeStyle.

Bolero is 100% suikervrij , in water oplosbare poederlimonade en is gezoet met Stevia. Stevia is gemaakt van de Steviaplant en is 100% natuurlijk en plantaardig. Stevia in haar meest pure vorm smaakt bitter. Derhalve zal Stevia nooit puur gebruikt worden, maar altijd verwertk worden met steviolen ( een aantal andere van Stevia afgeleide zoetstoffen). Bolero is verder vrij van gluten, lactose, vetten en is koolhydraat en zeer calorie-arm. Bolero bevat toegevoegde vitamine C die de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijdt. Eventuele gebruikte kleurstoffen zijn van natuurlijke bronnen. Bolero is eveneens zeer geschikt voor degene die behept zijn met diabetes Type 1 en 2, en mensen met allerlei allergien ( bijv Coeliakie).

Bolero kent een breed, maar ook gevarieerd publiek. Bolero is bezig scholen , kleuterscholen kinderdag verblijven , basis- maar ook voortgezet / bizonder onderwijs te bereiken in het kader van de algemene gezondheid . Scholen die meedoen / willen meewerken aan een gezonder leefstijl en die de gezondere kantine promoten. Door de hedendaagse maatschappij en de ontwikkelingen op technologisch gebied zit de jeugd hoe langer en meer , en beweegt veels te weinig, Overwicht onder jongere is tendens, Bolero kan wijzen op gezonder eten. gezond drinken is net zo belangrijk ! Bolero zou hier een waardevolle toevoeging aan kunnen zijn!

SH1RTS & SUGAR , zocht er altijd voor dat er bij de bestelde order een  stick wordt meegeleverd om te proberen,

Indien SH1RTS & SUGAR op de beurs staat ben je ook van harte welkom om tijdens de beurs een lekker bekertje Bolero te komen drinken , om zelf de smaak te ervaren van een verkoelend drankje.

Mocht Bolero je interesse hebben gewekt en zijn er eventueel nog vragen. Dan beantwoordt Bolero deze graag.

Dit kan aan:
Irene en Kenny
Tel:06-571 68 168
http://www.drinkbolero.nl
Scroll naar top
Chat openen