Mijn Lieve Papa

Mijn beste vriend, mijn grote supporter, de man waar ik onvoorwaardelijk van hield MIJN PAPA is er niet meer. Mijn hart is gebroken en ik was eerst bang dat ik dit zelf niet zou overleven. Maar door de steun van mijn vriend zussen, mama , tantes jullie customers en vooral de kracht van MIJN PAPA. word ik elke dag weer sterker.
Ik zal mijn papa voor altijd missen maar zijn lach elke dag naar mij toe geven mij de kracht om door te gaan. Mijn Papa was heel erg positief en die karakter heb ik van mijn Papa , het zal even duren voor dat ik er weer 100% ben , maar ik kom er wel.
Mijn papa heeft nog deels van mijn trust Collectie gezien en Mijn papa was zoals altijd weer helemaal enthousiast dus Papa deze draag ik op aan u.
Ik bedank jullie voor de steun en vooral jullie begrip. Jullie berichten waren overweldigend , en omdat ik zoveel over papa vertelde hadden jullie ook een beeld van Papa en dat is zo mooi Zonder jullie geen SH1RTS & SUGAR en zoals Papa altijd lachend zei: Ja Mauwe maar zonder mij ook niet, Geen Mauwe Geen SH1rts & SUAGAR! Voor altijd in mijn hart Papa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
WhatsApp
Scroll naar boven